Over Ons

Over Ons


Parkethuizen (Parkon B.V.) bestaat sinds 1969. In deze tijd zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf, dat even actief is op de zakelijke markt als voor particulieren. Ons assortiment aan parketvloeren is uitgebreid en divers.

Ons assortiment aan parketvloeren is uitgebreid en divers. Omdat het hier gaat om een product dat zeer lang meegaat is het maken van de juiste keuzes zeer belangrijk. Daarom kunt u terecht in onze showroom, om alle mogelijkheden te ervaren en te beleven. Als een internationaal en zeer ervaren parketlegbedrijf behoren tot ons klantenbestand veel detailwinkels, kantoren, musea, ambassades en meer in het binnen- en buitenland. Meer over ons klantenbestand kunt u lezen op de pagina projecten. Het spreekt voor zich dat aangezien wij een groot aantal prominente klanten in ons klantenbestand hebben privacy bij ons hoog in het vaandel staat. Wij bieden niet alleen parketvloeren aan, ook laminaat, PVC-vloeren en plankenvloeren (duo en massief) kunnen wij voor u verzorgen. Ook kunt u bij ons terecht voor laminaat, PVC en planken (duo en massief) voor uw traptreden en bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten tapijt en lamellen. Onder onze expertise valt het leveren en het aanbrengen van deze producten. Wij beschikken over de kennis en vakkundigheid om grote en kleine projecten effectief aan te pakken en zijn flexibel en ruimdenkend om u te helpen de juiste keuzes te maken. Niet alleen ons aanbod is in de jaren dat wij actief zijn gegroeid, ook onze dienstverlening. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van speciale apparatuur die ons in staat stelt om stofvrij te schuren en weten we de beste oliën aan te bieden en toe te passen. We beschikken inmiddels over een professioneel team aan ervaren parketteurs. Wij kunnen u dan ook de garantie bieden van een perfecte legging van uw vloeren. U kunt een afspraak maken om onze showroom te bezoeken. Uiteraard is het ook mogelijk dat we bij u langskomen. Niet alleen kunnen we dan samen bespreken welke soort vloeren het beste bij u passen, we meten ook gelijk de ruimte op. Dit stelt ons ook in staat om een inspectie uit te voeren naar onder andere oneffenheden en vochtigheid. Een accurate meting en inspectie voorkomt vervelende verrassingen nadertijd. Uiteraard kunnen wij geheel vrijblijvend langskomen om u te informeren en/of u te voorzien van een prijsopgaaf. Ongeacht de precieze keuze die u maakt voor uw vloeren, u weet bij ons zeker dat ieder aspect aan de hoogste eisen zal voldoen.


  • Groot Assortiment
  • Internationaal
  • Groot Klantenbestand
  • Eigen Showroom

  • Vakkundig
  • Speciale Apparatuur
  • DuurzaamOp locatie bij een van onze klanten. Wij leggen parket van de allerhoogste kwaliteit door ervaren professionals en geven u ook service voor de toekomst, zoals Onderhoud en Schuren.